Åhhhh… alle de andre har bare sådan nogle smarte covers på deres Facebooksider… Suk…

Kender du den tanke?

Nogle af dem har virkelig gode kreative evner og andre har sikkert hyret en grafiker, for at få det bedste resultat. Men har du ikke budgettet til en grafiker lige nu, så er der hjælp at hente online.

Jeg har testet nogle af de bedste steder, hvor du gratis kan designe dit Facebookcover.

Timeline Cover Banner

http://www.timelinecoverbanner.com/

Et ret simpelt værktøj. Der er ikke så mange fancy muligheder. Men du kan tilføje en tekst, tegne lidt frihåndstegning (du er forhåbentligt bedre til det end jeg er) og downloade billedet så det både passer til dit profilbillede og coverbilledet.

timelinecoverbanner

Canva

https://www.canva.com/create/facebook-covers/

Uiddelbart tror jeg Canva er det gratis online tool flest mennesker i danmark bruger til deres cover. Hvis ikke så er Canva i hvert fald med i opløbet om en førsteplads. Canva er lækkert og der er mange valgmuligheder. Men hvis du benytter canvas skabeloner til dine covers, så risikerer du også nemt at dine covers kommer til at ligne alle andres.

canva facebookcover

Fotor

https://www.fotor.com/features/facebook.html

Fotor er nemt at bruge og der er mange forskellige gratis skabeloner at vælge imellem. Du kan lave fotocollager hos Fotor, men i skrivende stund har der ikke et der passer i størrelsen til Facebookcovers. Så til der vil jeg anbefale Picmonkey i stedet.

Fotor facebookcover

Picmonkey

https://www.picmonkey.com/collage/facebook-covers

Hvis du vil lave en collage af billeder til dit Facebookcover så skal du prøve Picmonkey. Det er super nemt at lave en flot billedcollage. Bagefter kan du redigere collagen og f.eks. tilføje tekster til coveret. Picmonkey er meget mere end et Facebookcover-designer-tool.

Picmonkey facebookcover

Fotojet

https://www.fotojet.com/features/social-media-design/facebook-cover.html

Fotojets covers er mere pastel og feminin end de covertools. De fleste af deres skabeloner er gratis og arbejder du med noget kreativt eller inden for sundhed, wellness eller indretning, tror jeg du vil føle din inspireret af Fotojets skabeloner. Men husk lige at slette tekstboksen, hvor der står Fotojet, inden du gemmer dit overbillede

fotojet facebookcover

Tricked Out Timeline

http://www.trickedouttimeline.com/

Her har du kun 4 valgmuligheder til at designe dit coverbillede. Til gengæld så giver de alle 4 mulighed for at lave dit profilbillede ud fra dit coverbillede. Det giver en ret fed effekt på din Facebookside.

Jeg vil dog altid anbefale at du bruger et billede af dit ansigt som profibillede på sin Facebookside, da dine følgere gerne vil se hvem de snakker med. Så vælg et billede til coveret, der giver mulighed for det.

trickedouttimeline facebookcover

Mon ikke der er en chance for at du kan få et lækkert coverbillede til din Facebookside nu? Men pas på… At teste Facebook cover designer tools kan være en tidsrøver uden lige!

Noget helt andet – The Wall Machine

http://thewallmachine.com/

Det her er så ikke et Facebook cover værktøj, men den her skal du altså lige se alligevel. Jeg er sikker på, at du kan få noget sjovt ud af den. -og måske finde en vinkel til at lave et sjovt opslag på din Facebookside.

Med The Wall Machine kan du lave sjove dialoger. Ideen er at du kan dele dem direkte fra The Wall Machine til Facebook. Men det giver et bedre resultat, hvis du tager et screenshot og deler skærmbilledet i stedet.

thewallmachine

God fornøjelse med dine Facebook covers. Vil du vide hvilke værktøjer jeg ellers bruge i min business? Så snup min “værktøjskasse” her: