Vi har netop fået nye bankmand og var derfor til et møde i banken, for at vi kunne lære hinanden lidt bedre at kende.

Jeg troede egentligt at jeg var ovre “det”, men under mødet måtte jeg alligevel lige trække vejret dybt en ekstra gang, for ikke at give mig til at tude.

Min nye bankmand kan godt lide, at der er stabile indtægter på kontoen. -og hvis der er noget der ikke er i min forretning (kender du det?), så er det stabile indtægter. Nogle måneder har jeg en ganske god omsætning og andre måneder er det lidt en død sild, hvor det kun er de passive indtægter der triller ind på kontoen.

Så snakken faldt på valget af at være selvstændig, med de op og nedture det nu end kan give.

Men hvorfor?

Min store drivkraft er at jeg nyder friheden ved at være selvstændig. Ja, jeg nyder faktisk også det ansvar, der følger med. Jeg er selv herre over at tage handling og hele tiden rykke mig. Både i min business men så sandelig også personligt.

Men under den drivkraft ligger en anden drivkraft. Den bygger på frygt. Frygt er en af de aller største drivkrafter vi mennesker overhovedet kan have. Jeg mærker ikke noget til frygten i det daglige, og so jeg skrev, så troede jeg egentligt at jeg var ovre den. Men den sidder åbenbart stadig og lurer et sted i “systemet”.

Det jeg frygter og grunden til at jeg værdsætter mit liv som selvstændig så meget, er om jeg vil gå ned med stress (igen), hvis jeg havde et almindelig job.

Efter et “normalt” arbejdsliv med flere depressioner og en tur ned med stress er min erfaring efterhånden at jeg ikke passer ind i de fastlåste rammer, hvor der ikke er plads til at være sammen med sine børn, når de er vågne. Tårerne pressede sig på, som jeg sad og fortalte min historie til bankmanden. og vores snak gjorde det endnu tydeligere for mig, hvor vigtigt mit liv (og valg af arbejde) er for mig.

Jeg brænder så utrolig meget for netop den sag. Hvis jeg kunne, så ville jeg give alle mødre i hele verden muligheden for at forme deres eget liv og ikke være slave af deres økonomi.

Hvad med dig?

Og hvad vil jeg så gerne give med dig, nu hvor du sidder og læser blogindlægget?

Jeg håber du vil bruge 5 minutter på at mærke efter. Hvad er det virkelig der er vigtigt for dig? Hvad nu hvis du kunne få penge ind på bankkontoen, hvis du lavede lige præcis det du brænder allermest for? Hvordan ville dit liv så være?

Måske er det tid til at sadle om, inden det helt store vink med en vognstang kommer?

Kun ved at prøve noget nyt, får du nye resultater.

Måske kan min handleplan inspirere dig til at nå det mål du drømmer om: