Hele mit arbejdsliv har kredset rundt omkring kunder, salg, markedsføring og den kreative vinkel i at øge saglet og optimere hele kundeflowet.

Men faktum er at jeg har altid hadet at sælge. Der var ikke noget værre end at skulle ringe til en (måske) kunde og mase sig ind og ærlig talt; spilde deres tid!

Sådan har jeg det stadig. Hvis du kan genkende følelsen, så vil jeg helt sikkert kunne give dig et par fif eller 3 som du kan bruge i din business.

Dét er muligt at skabe en fornemmelse af at kunderne kommer af sig selv.

Det gør de selvfølgelig ikke, men følelsen opstår når du har lavet et forarbejde og et fundament, så du lige præcis ved at kunderne kommer til dig, og du er i stand til at skrue op og ned for kundeflowet som det passer dig bedst.

Det er lige præcis det jeg har brugt mere end 15 år på at arbejde med og nu lærer fra mig til kvinder med egen business.

Du bestemmer selv hvor mange kunder du vil have, BASTA!

Siif blev min redningskvinde på et tidspunkt, hvor jeg var kørt fast i de praktiske og tekniske detaljer i forbindelse med min online markedsføring.

Med en forretning i rivende udvikling og hovedet fuld af ideer men for får timer i døgnet og manglende interesse og flair for det tekniske, fungerer Siif fra Blogvision.dk som livline og uvurderlig sparringspartner på at optimere hele mit online flow. – Lige fra potentielle kunder møder mig på mit site, tilmelder sig mit nyhedsbrev og modtager min freebee, til de som hyppige brugere af mit site får lyst “til mere” og til at dele med andre.

At arbejde med Siif er først og fremmest trygt og effektivt men også utrolig lærerigt, og jeg håber, at Siif skal være en del af min forretning i lang tid fremover!

Jeg giver uden forbehold Siif mine bedste anbefalinger til dig, der gerne vil kunne koncentrere dig om dit hjertebarn og stadig vide, at det, dine kunder møder online er i tråd med dine kerneværdier…

Intuitiv Krops Master & Healing Mentor, Elena Helina