For dig der er blogger

Drømmer du om at kunne leve af din passion og hjælpe folk til at få mere ud af deres liv ved at kunne bidrage til verden med netop det du brænder for?

Du kan tjene penge på at blogge. Ved at supplere din blog med network marketing vil du i løbet af 3-5 år kunne opbygge en indtægt det gør det muligt for dig at kunne udleve dine drømme, dele din passion og hjælpe andre til at gøre det samme. -og samtidig være din egen chef og have fast indtægt hver måned.

Hvis du i forvejen aktivt blogger om livsstil, velvære, sundhed, mindset eller andre emner det giver bedre livsstil, vil det være nemt for dig at bruge din blog til at skabe en indtægt med Network marketing.

Sammen med andre passionerede bloggere vil du blive en del af et team der i fællesskab arbejder på at opnå økonomisk og personlig frihed, hvor vi på hver vores måde brænder for at hjælpe andre mennesker til at gøre det samme.

Din vej til succes

Jeg har sammensat et program der hjælper dig til at få succes med din Network Marketingved hjælp af din blog.

Det forventer jeg af dig

  • Du brænder for at hjælpe og inspirere andre mennesker
  • Du har lyst til at markedsføre dig selv og din blog med sociale medier og nyhedsbrev
  • Du er lærerig og elsker at suge ny viden til dig
  • Du ved hvad det vil sige at arbejde målrettet og selvstændigt
  • Du er seriøs og klar til at rykke for at nå dine drømme
  • Du er klar til at engagere dig og er vedholdende for at nå dit mål

Til gengæld vil jeg give dig

  • Muligheden for at opbygge en fast indtægt med Network marketing
  • Et online forum, hvor du kan sparre med de andre i teamet og stille spørgsmål
  • Viden og tekniske skills, der gør et nemt for dig at gøre tanke til handling når det kommer til online markedsføring
  • Støtte og styrke til at nå dit mål.

Jeg har efterhånden hjulpet hundredevis af selvstændige med at skabe økonomisk flow bl.a. ved hjælp af Network marketing og blogging. Det er mine erfaringer for hvad der virker jeg gerne vil give videre til dig.

Network marketing er noget særligt

Det er svært at beskrive, det skal opleves, men jeg vil gøre et forsøg. Network marketing har givet mig et netværk af de mest fantastiske og givende personer jeg længe har mødt. Når vi mødes er det som at mødes med gamle veninder, vi griner, har det sjovt og glæder os til at se hinanden. Når vi har mødtes eller været til arrangementer går jeg altid derfra med et boost af energi og er klar til at erobre verden. Vi løfter i flok og booster hinanden, med de egenskaber vi hver i sær har at byde ind med.

Jeg kan kun forestille mig at du vil opleve det samme.

Er du klar?

Du skal forvente en førstegangs investering på ca. 1200 kroner og herefter ca. 845 kroner pr. måned.
For din investering får du up front online kurser og rådgivning til en værdig af ca. kr. 5.000,- samt produkter der styrker dit velvære og en sund livsstil.

Afhængig af hvor mange læsere du allerede har, vil du kunne tjene din investering hjem igen samt lavet et overskud i løbet af 2-6 måneder, ved at bruge det program jeg har sammensat til dig.

Kan du se dig selv 3-5 år ude fremtiden have økonomisk og personlig frihed? -og kan du mærke at Network marketing er noget for dig, så udfyld skemaet, og jeg kontakter dig når jeg har vurderet om det er noget vi skal arbejde videre med.