For dig der arbejder med Network Marketing

Drømmer du om at kunne leve af din passion og hjælpe folk til at få mere ud af deres liv ved at kunne bidrage til verden med netop de du brænder for?

Arbejder du allerede med network marketing men ønsker at joine et profesionelt team hvor du i løbet af 3-5 år vil kunne opbygge en indtægt det gør det muligt for dig at kunne udleve dine drømme, dele din passion og hjælpe andre til at gør det samme.

Ved at være den del af et stærkt team vil det være nemt for dig at få succes med Network marketing. Du vil blive en del af et team der i fællesskab hjælper hinanden til at opnå økonomisk og personlig frihed. Vi løfter i flok og supplere hinanden med viden og erfaring. -og du får selvfølgelig mig som din personlige mentor.

Din vej til succes

Jeg har sammensat et program der hjælper dig til at få succes med din Network Marketing. -og det er ikke ved at skrive lister med navne, telefonnumre og kontakte dem en for en!

Det forventer jeg af dig

 • Du er fast besluttet på at du vil have økonomisk frihed
 • Du er villig til at arbejde ‘nu' for at kunne nyde godt af din indsats senere
 • Du brænder for at hjælpe andre mennesker til at opnå de samme resultater som du selv opnår
 • Du har lyst til at markedsføre dig selv og din forretning online med blog, sociale medier og nyhedsbrev
 • Du er lærerig og elsker at suge ny viden til dig
 • Du ved hvad det vil sige at arbejde målrettet og selvstændigt
 • Du er seriøs og klar til at rykke for at nå dine drømme
 • Du er klar til at engagere dig og er vedholdende for at nå dit mål

Til gengæld vil jeg give dig

 • Muligheden for at opbygge en fast indtægt med Network marketing
 • Et online forum, hvor du kan sparre med de andre i teamet og stille spørgsmål
 • Viden og tekniske skills, der gør et nemt for dig at gøre tanke til handling når det kommer til online markedsføring
 • Støtte og styrke til at nå dit mål.

Jeg har efterhånden hjulpet hundredevis af ildsjæle med at skabe økonomisk flow i deres forretning bl.a. ved hjælp af Network marketing. Det er mine erfaringer for hvad der virker jeg gerne vil give videre til dig.

At få succes i Network marketing kræver 3 ting

 1. Et stærkt team
 2. Det rette mindset
 3. En metode der virker

Hvis du kommer med det rette mindset, så give jeg dig et stærk team og en metode der virker!

Network marketing har for mig betydet mødet de mest fantastiske og givende personer. Når vi mødes er det som at mødes med gamle venner. Vi griner, har det sjovt og glæder os til at se hinanden. Når vi har være sammen eller været til arrangementer går jeg altid derfra med et boost af energi og er klar til at erobre verden. Vi løfter i flok og booster hinanden, med de egenskaber vi hver i sæt har at byde ind med. Vores koncept er frisk og nytænkende. Vi bruger aktivt både sociale medier, online calls og online branding i vores måde at arbejde med network marketing. Don't work harder, work smarter!

Er du klar?

Din investering er 1200 kroner den første gang og herefter 900 kroner hver 4. uge.

Afhængig af hvor målrettet du er, vil du kunne tjene din investering hjem igen i løbet af de første 4-12 uger, ved at bruge det program jeg har sammensat til dig. Jeg har ikke fundet en magisk løsning, men med handling og den rette strategi er det tæt på!

Allerede når du har sponseret 3 nye medlemmer vil du ikke alene tjene din udgift hjem, men også have et overskud hver uge. Ud over det oplever de fleste at de sparer mere i deres økonomi end investeringen i sig selv.

Kan du se dig selv som en del af vores team og 3-5 år ude fremtiden have økonomisk og personlig frihed? Så udfyld skemaet, og jeg kontakter dig når jeg har vurderet om det er noget vi skal arbejde videre med.