For dig der er selvstændig

Drømmer du om at kunne leve af din passion og hjælpe folk til at få mere ud af deres liv ved at kunne bidrage til verden med netop de du brænder for?

Ved at supplere din virksomhed med network marketing vil du i løbet af 3-5 år kunne opbygge en indtægt det gør det muligt for dig at kunne udleve dine drømme, dele din passion og hjælpe andre. -og samtidig være din egen chef og have fast indtægt hver måned ud over den omsætning du ellers har i din forretning.

har du i forvene en forretning der henvender sig til alm. forbrugere f.eks. med behandling, rådgivning eller helt alm. butik, vil det være nemt for dig at supplere din indtægt med Network marketing.

Du vil blive en del af et team der i fællesskab arbejder på at opnå økonomisk og personlig frihed, hvor vi på hver vores måde brænder for at hjælpe andre mennesker.

Din vej til succes

Jeg har sammensat et program der hjælper dig til at få succes med din Network Marketing. -Og det vil samtidig booste din eksisterende business.

Det forventer jeg af dig

  • Du brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det område din forretning arbejder med
  • Du har lyst til at markedsføre dig selv og din forretning online med blog, sociale medier og nyhedsbrev
  • Du er lærerig og elsker at suge ny viden til dig
  • Du ved hvad det vil sige at arbejde målrettet og selvstændigt
  • Du er seriøs og klar til at rykke for at ændre dit liv
  • Du er klar til at engagere dig og er vedholdende for at nå dit mål

Til gengæld vil jeg give dig

  • Muligheden for at opbygge en fast indtægt med Network marketing
  • Et online forum, hvor du kan sparre med de andre i teamet og stille spørgsmål
  • Viden og tekniske skills, der gør et nemt for dig at gøre tanke til handling når det kommer til online markedsføring
  • Støtte og styrke til at nå dit mål.

Jeg har efterhånden hjulpet hundredevis af selvstændige med at skabe økonomisk flow i deres forretning bl.a. ved hjælp af Network marketing. Det er mine erfaringer for hvad der virker jeg gerne vil give videre til dig.

Network marketing er noget særligt

Det er svært at beskrive, det skal opleves, men jeg vil gøre et forsøg. Network marketing har givet mig et netværk af de mest fantastiske og givende personer jeg længe har mødt. Når vi mødes er det som at mødes med gamle veninder, vi griner, har det sjovt og glæder os til at se hinanden. Når vi har være mødtes eller været til arrangementer går jeg altid derfra med et boost af energi og er klar til at erobre verden. Vi løfter i flok og booster hinanden, med de egenskaber vi hver i sæt har at byde ind med.

Jeg kan kun forestille mig at du vil opleve det samme.

Er du klar?

Du skal forvente en førstegangs investering på 1200 kroner og herefter ca. 900 kroner pr. måned.

Afhængig af hvor stort et kundefundament du allerede har, vil du kunne tjene din investering hjem igen og skabe et overskud i løbet af 2-6 måneder, ved at bruge det program jeg har sammensat til dig.

Kan du se dig selv 3-5 år ude fremtiden have økonomisk og personlig frihed? -og kan du mærke at Network marketing er noget for dig, så udfyld skemaet, og jeg kontakter dig når jeg har vurderet om det er noget vi skal arbejde videre med.