Jeps, det var statistikken for 2015. 61% af alle virksomheder, der lukkede i Danmark var mellem 0 og 5 år gamle.

En af grundværdierne i min egen business, er at jeg selv bestemmer, hvor mange kunder jeg vil have. -og jeg tror fuldt og fast på, at du gør det samme. Så når størstedelen af de lukkede virksomheder er nystartede virksomheder, så tror jeg, det er fordi de ikke har bestemt sig for, hvor mange kunder de vil have.

Ja, selvfølgelig kan der ske ting, som du på ingen måde er herre over. Men i langt de fleste tilfælde er det DIG, der bestemmer hvordan fremtiden skal forme sig for din forretning.

Okay, nu har jeg så bestemt mig for, at jeg vil have 100 kunder om dagen, men der kom kun 2? Det passer jo ikke Siif, når du siger, at man selv bestemmer, hvor mange kunder man vil have!

Har du gjort det, der skal til?

Hvis du virkelig dybt inde i dit inderste har bestemt dig for, hvor mange kunder du til have, så er det, det du lever og ånder for, ind til den dag du opnår det.

Ligger dit lokale det forkerte sted? -Så flyt lokale

Køber dine kunder ikke dit produkt? -Så sælg noget andet eller skab et behov hos din kunde

Kommer der ikke kunder nok? -Så byg et større (og bedre) kundefundament

Ved du ikke, hvordan du tiltrækker nye kunder? -Så lær det

Det er vigtigt at du tager beslutningen fra start. Når du først kommer derud, hvor du ikke har råd til at betale for hjælp eller for at rette op på afgørende faktorer, er det måske for sent.

Så bestem dig NU, for hvor mange kunder du vil have. Gør alt hvad dit helbred og døgnets 24 timer tilbyder, for at du når dit mål.

Det skal du være opmærksom på

Det er afgørende, at du hver eneste dag arbejder på at bygge dit kundefundament. De nye følgere du får på Facebook eller de nye læsere du får på dit nyhedsbrev i dag, er dem du skal leve af om 6-12 måneder. Har det været en god “fundamentsdag” i dag, så ved du at det bliver en god businessdag om et halvt års tid.

Det er også afgørende at du hver eneste dag plejer de følgere du allerede har, for ellers så vil du ikke kunne se resultaterne om 6 måneder.

Du skal selvfølgelig sælge det kunderne gerne vil købe og der hvor de vil købe det. -og du er måske ikke eksperten til selv at vurdere om du gør det.

Du skal tage ejerskab og ansvar. Det er vigtigt at du bliver bevidst, om hvor stor en styrke du har til at påvirke din egen fremtid. Når du inderligt tror på en mulighed uden den mindste snert af frygt, vil du kunne arbejde intents og målrettet til du når dit mål. Det betyder mine tid på sofaen, men med det samme overskud som ellers.

Drop sceneskrækken og strål som en sol. Dine kunder skal sq vide at du er der. Du skal stråle så skarpt, at både dine kunder og dine konkurrenter bliver blændet af den energi du sender ud. De sociale medier er geniale til at stråle og skinne på, så husk at gøre det hver dag!

Prioriter din tid. Lige nu har du brugt 3-5 minutter på at læse det her indlæg. Jeg håber du vil bruge de næste 3 minutter til at tage en beslutning, om hvor mange kunder du vi have, og at du arbejder intenst på det hver eneste dag.

Hent også min handleplan til økonomisk frihed, den vil måske kunne inspirere dig til, hvordan du får råd til at gøre lige præcis det du drømmer om.