Har du prøvet at live-streame på din Facebookside?

Med Facebook Live, kan du sende livevideoer direkte ud til dine følgere på Facebook, og mange vil synes det er sjovere at se dine videoer, hvis de samtidig kan sende spørgsmål til dig imens du laver videoen.

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved Facebook live.

Største ulempe er at du ikke kan bruge det som lokkemad til at blive tilmeldt din e-mailliste. Det kan du f.eks. når du holder et webinar. Til gengæld vil du med garanti ramme nogle nye kunde-emner, som umiddelbart ikke ville have fået øjnene op for dig.

-Og så kan du jo altid fortælle at de kan hende en gratis gave inde på din hjemmeside.

En anden ulempe, er at du som standard kun kan bruge din mobil til at sende Facebook Live optagelser. Men ved at installere et program på din computer kan du faktisk også sende live direkte fra computeren.

I videoen kan du se hvordan du gør. Det er faktisk ret nemt.

Jeg vil anbefale at du både bruger Facebook Live og webinarer til at bygge dit kundefundament. Ved at veksle mellem de 2 metoder vil du både komme ud til nye på Facebook og få opbygget en god e-mailliste.

Jeg har lavet en guide til dig, der viser dig hvordan du kan sætte et webinar op på din egen hjemmeside gratis. Den kan du hente her:

Sådan sætter du et webinar op kvit og frit

Når du skal lave webinar, kan du købe rigtig gode løsninger til det. Men det er faktisk muligt at gøre helt gratis. Hent guiden og se hvordan:

Du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet hos Siif Floor, men kan selvfølgelig nemt afmelde dig igen.