Åhhh struktur er en svær størrelse.. For nogle mennesker er det verdens est naturlige ting, nogle fungerer på ingen måder i faste strukturer og andre kan ikke leve uden.

Jeg ved ikke med dig, men for mig er struktur vejen frem til at nå igennem mine daglige opgaver.

Når jeg laver daglige rutiner, prioriterer mine opgaver og vælger hvad jeg vil bruge min tid på, kan jeg tydeligt se at der sker større fremskridt i min business. Alle har hver deres favoritter til hvad der virker for dem, og i det her indlæg vil jeg dele mine metoder til at opnå større effektivitet og holde fokus på de opgave, der fremmer min succes.

Test metoderne af og find ud af om du også får større effektivitet og mere frihed presset ind i din hverdag.

I det her første indlæg ud af (formodentligt) fire, får du et indblik i min kalender.

Kalenderen giver dig luft til det sjove

Er du også dybt afhængig af din kalender? Det er jeg.

Til at holde styr på alle mine aftaler bruger jeg Google calendar. Er du mere til en alm. papirkalender, så holder du bare fast i den.

Der er tre grunde til at jeg er så forelsket i min google calendar:

  1. Den synkroniserer med min telefon
    Hurra for at have sin kalender med på farten, i butikken, i børnehaven, til forældremøder og hvad man ellers render til når man er mor til tre, der går på hvert deres børnehave/skole. Kalenderen ligger altid i lommen og er ikke længere væk end en armslængde.
  2. Jeg kan se min mands aftaler og omvendt
    Super genialt – ikke fordi vi har brug for at tjekke op på hinanden, men fordi de er meget nemmere at lave aftaler, når vi ved om den anden er hjemme hos børnene eller måske har brug for bilen.
  3. Den synkroniserer med min bookingkalender
    Hvor er det rart. Det er SÅ sjældent at jeg sidder og ping-ponger frem og tilbage med folk for at finde det bedste tidpunkt, hvor vi begge kan. Næh, de får får bare et link til min bookingkalender og så finder de selv det tidspunkt der passer dem bedst.

Med enten You can Book Me eller Calendly er din booking kalender altid opdateret, når du samtidig bruger Google calendar.
Så skal du bare sørge for at taste dine øvrige aftaler ind i din google kalender, og de automatisk markeret som optaget i din booking kalender.

Selvom vi har flere kalendere og samtidig et bookingsystem, så er alt samlet ét sted. -og det er nok at kigge et sted, for at holde overblik.

-og et lille bonustip:

Kender du det at, du skal finde den bedste dato, hvor flest mulige fra en gruppe kan mødes? Det kan godt være et større puslespil at få til at gå op.

Tjek lige Vyte.in ud. Vyte.in synkroniserer med din google kalender, når du skal væge hvilke datoer der er mulige, derefter deler du linket til Vyte.in, og folk stemmer på de dage, hvor de har mulighed for at deltage. -Når alle har stemt, er det nemt at plukke den dag, hvor flest kan. Det er altså smart!

Det sjove er, at i perioder går det super godt med at køre ud af den effektive vej… og i andre perioder flagrer jeg rundt som en høne uden hoved, men når jeg bliver træt af at flagre og hovedet bliver overfyldt med for mange ting jeg “lige skal huske”, vender jeg altid tilbage til strukturen.

Med det vil jeg sige, uanset hvordan du arbejder bedst, eller om du synes det er svært at finde den rette balance, så hjælper det at du øver dig. Det gør det ikke noget at du ikke er perfekt. Du kan sagtens bygge en succesfuld virksomhed alligevel.

Er du stadig mere til papirets charme, så forstår jeg dig fuldt ud… og i næste blogindlæg, hvor du får min Timeblocking strategi, kan jeg ikke helt undvære min “papirkalender”.